Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Να βράσω τη Δημοκρατία σας!

<< Άλλο ρήμα ήθελα να βάλω στον τίτλο, αλλά είπα, μέρες που είναι, ας μην παρεκτραπώ. Άλλωστε ο αναγνώστης μπορεί να το αντικαταστήσει φωναχτά μ’ εκείνο που τον εκφράζει καλύτερα… Π.χ., “να λιβανίσω τη Δημοκρατία σας”, “να φτύσω τη Δημοκρατία σας”, “να χ@@ω τη Δημοκρατία σας”, ή το άλλο που έχει σχέση με την απαξιωμένη γενετήσια λειτουργία, άκρως δημοφιλές ρήμα στη χώρα των βαρβάτων ελληναράδων.

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, επ’ ευκαιρία της κατάθεσης ενός ακόμη προϋπολογισμού πείνας, όπως είναι το δημοκρατικό έθιμο στο Ελλαδιστάν, οι τριακόσιοι βολευτές στο ελληνικό κυνοβούλιο για να σκυλοκαυγαδίσουν και πάλι για το ποιος φταίει πιο πολύ και ποιος μας αγαπάει περισσότερο!
Μη συγχύζεστε, βρε πατριώτες, το ξέρουμε ότι όοοολοι μας αγαπάτε, κι όοολοι για το “καλλιτερόοοοτερο” αγωνίζεστε αλτρουιστικά, άσχετο τώρα αν εμείς ο αχάριστος λαός δεν καταλαβαίνουμε τις “θυσίες” που κάνετε για λογαριασμό μας, αποδεχόμενοι ως “αποζημίωση” για τους κόπους σας το εξευτελιστικό ποσόν των 7.000€, συν τα τυχερά σας…
[…]

Διασκεδάστε το όμως, παίδες, διότι απολαμβάνουμε “δημοκρατία”, κι έτσι εγώ είμαι ελεύθερη να γράφω τις μπαρούφες που γράφω, ενώ εκείνοι τους οποίους οργισμένη ξεφωνίζω είναι ελεύθεροι να με γράφουν στ’ άγραφα, όπως και το κάνουν συστηματικά και “δημοκρατικά”. Λίγο τόχεις αυτό το “προνόμιο”; Κατά τ’ άλλα, έχω μια αμυδρή ελπίδα για τις επόμενες γενιές που θα είναι μειοψηφία στη χώρα μας. Όταν κάποτε με νομοτελειακή ακρίβεια οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία και θα κυβερνάνε την Ελλάδα, θα μπορέσουν επιτέλους και οι Έλληνες ν’ απολαύσουν την “ευνομία” και την “ανάπτυξη” που απολαμβάνουν στις χώρες τους οι πολίτες, π.χ., του Πακιστάν, του Αφγανιστάν, της Σομαλίας, ή στην καλύτερη περίπτωση της Αλβανίας.
Πού θα πάει; Θα συμβεί κι αυτό, διότι οι ελληνόπαιδες είναι καλά παιδιά και αποφεύγουν να γεννοβολάνε. Έχουν, όμως, αναθέσει την τεκνοποιία σε άλλες φιλοξενούμενες φυλές που είναι παραγωγικές. Υπομονή, ελληνόπαιδες, σε καμιά πενηνταριά χρόνια – πολλά είπα – ο στόχος σας θα έχει επιτευχθεί. Μέχρι τότε, ψηλά-χαμηλά θα επιβιώσετε. Μεταξύ “δια βίου μάθησης”, Ιντερνέτ, καταλήψεων, καφετέριας, night club και γα@@@@ού, ο χρόνος θα κυλήσει, κι ας είναι καλά ο μπαμπάς που είχε κάνει το σκ@@ό του παξιμάδι ώστε να μη σας λείψει τίποτα. Νάστε καλά και καλή ανάνηψη από την εθνική υπνηλία. >>


Όλο το έκτακτο κείμενο εδώ, στην πηγή.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_299.html

†††††††††††††††††††††††††††††††††


Μαρία…,

τα ρέστα μου.


Στο Φώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μόνη λύση,δραχμῆ. €=καταστροφῆ.