Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ζούμε στο μέσον μιας ιστορικής πολεμικής θύελλας

<< Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ της σκέψης στηρίζει και εδραιώνει την τυραννία της εξουσίας. Αυτό που επιδιώκεται συστηματικά από τους ποικίλους μηχανισμούς της εξουσίας είναι η αλλοτρίωση του ανθρώπου από τις βαθύτερες σκέψεις του και τα αισθήματά του, η αποξένωση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Που σημαίνει «συρρίκνωση» της επικοινωνίας, συνακόλουθα εκμηδένιση της γλώσσας και της σκέψης.

Η Νέα Τάξη αποτελεί την ακραία και πιο μοχθηρή μορφή αλλοτρίωσης, βαρβαρότητας και εξόντωσης του Ανθρώπου: Εξόντωση όλων των προϋποθέσεων (ιστορικών, κοινωνικών, εθνικών, πολιτικών και ψυχολογικών) που συγκροτούν την ανθρώπινη υπόσταση, τη γλώσσα και τη σκέψη.

[…]

β). Η επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας: δεύτερο κεντρικό μέτωπο του πολέμου.


Ο Ορθόδοξος ιστός αποτελεί για την Ελλάδα, ιδιαίτερα σήμερα, το θεμέλιο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, το συνεκτικό ιστό αποτροπής της ολοκληρωτικής άλωσής μας…

Κανένας άλλος κοινωνικός, πολιτικός και συλλογικός ιστός οργάνωσης και δράσης δεν έχει μείνει όρθιος. Τα πάντα αλώθηκαν από την ιστορική προδοσία της μεταλλαγμένης «αριστεράς»: Από τα κόμματα και τα συνδικάτα μέχρι κάθε συλλογικό πολιτικό και πολιτιστικό κύτταρο ιστορικής κατάκτησης.

Μόνο ο «ιστός» της Εκκλησίας ακόμα ζει και είναι ριζωμένος σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό και δέχεται η Εκκλησία τις πιο άγριες επιθέσεις, εντός και εκτός, από τα νέα ιερατεία της νεοταξικής εξουσίας και ιδιαίτερα από τα «αριστερά» ιερατεία.

Ο αγώνας υπέρ της Εκκλησίας είναι αγώνας ζωής και θανάτου. Όλες οι «φιλοσοφικές» διαφωνίες περνούν σε τελευταία μοίρα.

Και η θέση που παίρνει, συνεπώς, ο καθένας πάνω σε αυτό το μέτωπο του πολέμου δείχνει από πια πλευρά πολεμάει…

ΟΣΟΙ ζητούν, με οποιοδήποτε πρόσχημα, τη ΦΙΜΩΣΗ του λόγου των αγωνιστών της Εκκλησίας, όσοι ροκανίζουν τα θεμέλια της, είναι, είτε το έχουν συνειδητό, είτε όχι, με τους «εχθρούς» της ελληνικής κοινωνίας.

Και είναι αυτός ο λόγος που υποστηρίζουμε ότι ο δρόμος είναι τα νέα «Κρυφά Σχολειά» και μια νέα «Φιλική Εταιρεία» για την απελευθέρωση της Ελλάδας (αυτό θα το αναπτύξουμε σε άλλο άρθρο).

Αυτά είναι τα δύο κεντρικά μέτωπα του πολέμου.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτός ο πόλεμος είναι από τους πιο ιστορικούς της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα για την Ελλάδα, ας καθίσουν στη γωνιά και να μυξοκλαίν για τις πολεμικές φράσεις και την αδιαλλαξία εναντίον των ερμαφρόδιτων «αριστερών» και «πατριωτών»… >>

†††††††††††††††††††††††††††††††††


Όλο το κείμενο, εδώ.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23070#23070

Πολύ ενδιαφέρον το εκκλησιαστικό κομμάτι,
εξαιρέτως...

Στο Φώς.

†ΒΒΒΒ†HOC VINCES†ΙCXC ΝΙΚΑ†

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μόνη λύση,δραχμῆ. €=καταστροφῆ.