Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Μηδενική ανοχή στους ατζέντηδες του θανάτου

<< Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Εφτά χρόνια Χούντα! Απέσυρε τη Μεραρχία, ξεπούλησε την Κύπρο, δεν πολέμησε τους βάρβαρους κι εκτός από τον Παναγούλη και κάτι σκουπιδοτενεκέδες που ανατίναξαν μερικοί, κανείς δεν βρέθηκε να δώσει ένα (1) σοβαρό χτύπημα σε έναν (1) έστω έναν χουντικό αξιωματούχο. Του κώλου αντίσταση με λαμπρές εξαιρέσεις που επιβεβαίωσαν τον κανόνα. Τότε που οι καιροί, το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας επέβαλαν τον ένοπλο αγώνα απέναντι στους ξεπουλητές της Κύπρου, όλες οι νούλες γράφανε μόνο χαρτάκια ή σκάγανε στρακαστρούκες. Μετά επέδραμαν στο Κράτος τσαλαβουτώντας τις σόλες τους στο αίμα της Κύπρου και στελεχώσανε τις υπηρεσίες, τα πανεπιστήμια, την τέχνη, τον τύπο, υπό την ανοχή της πιο χαζοχαρούμενης κι ενδοτικής ενοχικής «Δεξιάς». Ασπρίσανε, καραφλιάσανε, παχύνανε και μιλάνε για τον καιρό που γράφανε προκηρύξεις στο Καρτιέ Λατέν, όπως ο Λένιν για την κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων. Ικανό δε ποσοστό ήσαν και χουντικοί με πατέντα, με επιστολές, διαπραγματεύσεις προς ανάληψη θέσεων κι άλλα ωραία αλλά δεν είναι του παρόντος.
[…]
Λύση; Μηδενική ανοχή.
Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια, αν τους πνίγει τ’ άδικο. Δεν δίνω δεκάρα αν είναι μισθοφόροι ή «ιδεολόγοι» Δεν μ’ ενδιαφέρει τι πιστεύουν και τι θέλουν να πουν. Το ξέρω έτσι κι αλλιώς. Μηδενιστές είναι. Κάνουν δημόσιες σχέσεις με ατζέντη τον Θάνατο. Απαγόρευση της δημοσίευσης των προκηρύξεων. Τώρα. Όποιος τις δημοσιεύσει να κλείνει. Εφημερίδα, ιστολόγιο, κανάλι, να κλείνει και τ’ αφεντικό μέσα, με τη βούτα να ζέχνει στα δυο βήματα από το κρεβάτι. Όποιος πυροβολεί, ανατινάσσει, πυρπολεί, για ν’ ακουστεί η όποια «γιαχωβίτικη» φονική μαλακία πιστεύει, να μην έχει βήμα ΠΟΥΘΕΝΑ. Π.χ. «Την ευθύνη ανέλαβε ο «Επαναστατικός Μιθριδατισμός», τελεία, τίποτε άλλο. Από την ένοπλη προπαγάνδα στερείστε τους την προπαγάνδα, μέχρι να παίξουν βόλεϋ στο προαύλιο του Κορυδαλλού. Έτσι απλά. Κυνηγήστε απολογητές, συμπαθούντες. Καταργήστε το άσυλο. Τσακίστε τη βία κάθε είδους και τους υποστηρικτές της. Εφαρμόστε τους Νόμους. Εφαρμόστε τους Νόμους. Εφαρμόστε τους Νόμους. Στα κωλόπαιδα του «προοδευτικού» Βουλευτή. Στους πολιτικούς χούλιγκαν. Στους πάντες. Αδιάκριτα. Άτεγκτα.

Εν τω μεταξύ επανελληνίστε την Παιδεία. Διώξτε τους μηδενιστές απάτριδες από τις θέσεις κλειδιά, τους ηθικούς αυτουργούς, το θερμοκήπιο του πολιτικού μανιχαϊσμού της βίας. Δώστε πάλι φρόνημα στη χώρα, ελληνική ραχοκοκαλιά. Τί ανθρώπους θέλουμε να φτιάξουμε με την Παιδεία μας; Ποιός θα την κουμαντάρει; Η ανακυκλωμένη προοδευτικάντζα, οι κατά φαντασίαν «αγωνιστές» και «διανοούμενοι» ή Έλληνες Δάσκαλοι;

Διοικείστε δια του παραδείγματος. Η Δικαιοσύνη να ΄ναι πράγματι τυφλή. Μαζέψτε τα λουριά στους εκδότες, εργολάβους, προμηθευτές, μπας και λογοστέψει το άδικο κι η υποκρισία. Και σ’ αυτούς εφαρμόστε τους Νόμους. Εφαρμόστε τους Νόμους, τους Νόμους, ρε!
>>

Ολόκληρο το επίσης έκτακτο κείμενο+η πηγή (διά πολλά…), εδώ.
http://www.antinews.gr/?p=30464

†††††††††††††††††††††††††††††††††

«Οι ατζέντηδες του θανάτου»…,
μάχαραιν δόντες, μάχαιραν λαβώσι…

Από το σκότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Προφήτης Ηλίας+τα έσχατα..!

Ο Προφήτης Ηλίας+τα έσχατα..!
π. Αθανασίου Μυτιληναίου